2013. július 2., kedd

Őrangyalok





Az őrangyalok igen fontosak az ember számára, hisz ők azok a lelkek, akik bizalmasan kötődnek hozzád életed első pillanatától az utolsó lélegzetvételig. Figyelnek, óvnak és táplálnak téged, vigyáznak elmédre, testedre és lelkedre, amíg készen nem állsz, hogy visszatérj a Szellemhez- ekkor majd személyesen kísérnek vissza a mennybe. Több teória is született már arról, hogy őrangyalaink mikor lépnek először kapcsolatba velünk. Egyesek úgy vélik, a fogantatáskor, mások szerint pedig születésünk pillanatában.
Megint mások úgy gondolják, hogy első nevetésünk idején. Ahhoz, hogy kapcsolatba léphess angyalaiddal uralnod kell elméd racionális részét. Fogadd el jelenlétüket(de senkinek nem kell bizonygatnod, hogy kapcsolatba léptél velük). Amennyiben kéred a támogatásukat, légy velük szívélyes, és éreztesd, hogy nagyra értékeled őket. Nagyon szeretik a zenét, ezért úgy is előhívhatod őket, hogy kellemes, megnyugtató zenét hallgatsz. Angyalaid állandó testőreid és társaid – meghallgatnak és cselekednek, ha szükséges. Amikor csak lehet szólj hozzájuk egyenesen, lehetőleg fennhangon. Napközben azt is kérheted, hogy őrködjenek a munkahelyed bejáratánál, blokkolják a negatív energiákat, vagy utazás közben legyenek melletted. Ha nehéz találkozás vagy beszélgetés vár rád, szólj a vezetőidnek, találkozzanak előtte az illető lelkével, hogy előre tisztázzák a helyzetet. Folyamatosan adj megbízásokat angyalaidnak, s ne felejts el a nap végén köszönetet mondani munkájukért. A levelezés igen hatékony és könnyű módszer a kapcsolat teremtésre. Mesélj angyalaidnak félelmeidről, aggodalmaidról vagy bármiről ami félelmet vagy boldogtalanságot szül benned.
Ezután kérd segítségüket és útmutatásukat. Kérd őket, hogy tereljenek a megfelelő irányba, ha rossz felé kalandoznál lépjenek közbe. Ha megírtad a levelet elégetheted- így beleegyezel, hogy információ elérhessen angyalaidhoz. Bízz bennük töretlenül, hisz értik a dolgukat. És ne felejtsd el megosztani a sikereidet az angyalaiddal, hisz ők a legbizalmasabb társaid. Este lefekvés előtt végezz el egy egyszerű relaxációs gyakorlatot: lélegezz lassan és mélyen, majd lazítsd el egész testedet. Ha már eléggé ellazult állapotban vagy, próbálj koncentrálni a szobában érezhető rezgésekre. Őrangyalod energiája erőteljes, de finom, hatalmas mégis könnyed. Ez azt az érzést kelti benned, hogy jó társaságban vagy – bízz a megérzésedben. Ha érzékelnél valamilyen kapcsolatot, köszönj és kérdezd meg a nevét (ne lepődj meg ha egy „angyalinak” tűnő név helyett egy teljesen átlagos nevet kapsz. De biztos, hogy olyan nevet fogsz hallani amely illik hozzá. Amint sikerült kapcsolatot teremteni, mondd el angyalodnak, hogy reméled hosszan tartó és szeretetteljes lesz a kapcsolatotok. Tedd hozzá nyitott vagy a segítségére, s hálás vagy a megjelenéséért. Próbáld megtalálni egyedi rezgését, amely hasonlíthat akár sajátos dallamhoz vagy parfümhöz is. Tudod-e miként beszélj őrangyaloddal? Mondogasd lefekvés előtt az alábbi egyszerű gyermekimát, s így azonnal megérezheted őrangyalod jelenlétét! " Isten Angyala kedves Őrző Akire Isten szeretete rábízott, Minden napon légy mellettem Adj fényt, oltalmazz, s vezess engem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése